Βρείτε μας

Social Media

Χανιώτη Χαλκιδικής

Η Χανιώτη είναι ένα μικρό και πολύ γραφικό χωριό της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της χερσονήσου, μόλις 60 λεπτά οδήγησης από την Θεσσαλονίκη.

Στο χωριό υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες που θα ικανοποιήσουν κάθε οικογένεια. Θαλάσσια σπορ στην παραλία συμπληρώνουν τη διασκέδαση των επισκεπτών, τα πολλά του εμπορικά καταστήματα ικανοποιούν κάθε γούστο, τα δε γραφικά του πάρκα είναι ιδανικά για χαλάρωση και ξεκούραση.

Βρισκόμενο κοντά στη Θεσσαλονίκη, στον νομό της Χαλκιδικής, το μικρό χωριό της Χανιώτης είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που προσφέρει τις ανέσεις ενός κοσμοπολίτικου κέντρου, και χαρακτηρίζεται από την καθαρή γαλανή θάλασσα, την καταπράσινη φύση που την περιτριγυρίζει, τους φιλόξενους κατοίκους της και τις αξέχαστες νύχτες της.

Ο κοσμοπολίτικος αέρας της Χανιώτης είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους, εδώ και χρόνια, συγκαταλέγεται στα Must χωριά της Χαλκιδικής! Η εικόνα της μετά το απόγευμα είναι ο αμέσως επόμενος! Μετά τη δύση του ηλίου, η Χανιώτη μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ζωντανά κέντρα της Χαλκιδικής, κατάλληλο για οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και για παρέες νέων που θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί!

Όμορφα μαγαζιά με ρούχα, αξεσουάρ και σουβενίρ κρύβονται μέσα στα στενά του χωριού, εστιατόρια, ταβέρνες και bar πλαισιώνουν την κεντρική πλατεία στην οποία τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αδιάκοπο παιχνίδι, ενώ η μυρωδιά της φρέσκιας κρέπας μετά το φαγητό είναι κάτι που μικροί και μεγάλοι δε βαριούνται ποτέ! Η Χανιώτη, όμως, μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από χαλάρωση και διασκέδαση. Μπορεί να προσφέρει πολυτέλεια!